some.thing(s) INSIDE, het label van interieurarchitecte / ontwerpster Franca Faggio Del Giglio, dompelt je onder in de wereld van porselein en edele metalen waar het wit/zwart-spel, eenvoud en een uitgesproken vormgeving de hoofdrol spelen.

Juwelen uit verfijnd porselein en zilver - gezwart of verguld vullen de collecties, steeds met oog voor detail en een gestileerd, uitgepuurd ontwerp waaruit een achtergrond uit de architectuurwereld leesbaar is.

Alle ontwerpen worden handgemaakt, met veel liefde voor de ambacht in eigen atelier in Genk.Bio


Na een diploma Interieurvormgeving aan de Katholieke Hogeschool Mechelen was ik gedurende 15 jaar full-time actief als interieurachitecte in enkele gerenomeerde Belgische architectenbureaus.

Na in 2011 het label something(s) INSIDE te hebben opgestart besloot ik enkele jaren later om het deels over n andere boeg te gooien.
De full-time job als interieurarchitecte werd gehalveerd om zo meer tijd te kunnen vrijmaken voor het label some.thing(s) INSIDE
Het label groeide.. en ondertussen zijn de juwelen naast de webshop en beurzen ook verkrijgbaar in een 10-tal winkels in België.